Samochody elektryczne
Warsztaty samochodowe, stacje kontroli pojazdów, lakiernie i blacharnie – poznaj najlepsze serwisy motoryzacyjne i dowiedz się, który z nich najlepiej zajmie się Twoim autem.
- odon65
Samochody elektryczne
Jakie jest Wasze zdanie na temat samochodów elektrycznych? Wiadomo, że prędzej czy później będzie to już nasza codzienność, dlatego my też powoli zastanawiamy się nad zmianą samochodu na taki z napędem elektrycznym. Pytanie jak długo wytrzymuje taka ładowarka do samochodów elektrycznych jak to będzie wyglądało później pod względem kosztów itp., itd.
Re: Samochody elektryczne
Post autor: benremena »
Czy instalacja gazowa w samochodzie to duży koszt? Mój znajomy pytał mnie o to ostatnio, a ja nie byłam w stanie mu odpowiedzieć, dlatego tak zawisnęłam, ale w sumie również jestem ciekawa. Cokolwiek mi wskażecie, będę zadowolona.
Re: Samochody elektryczne
Post autor: Kołacz »
Kupując zabytkowego Volkswagen Ogórka, należy być świadomym, że koszty utrzymania takiego pojazdu mogą być wysokie. Informacje na temat tego, jakie koszty można się spodziewać, można znaleźć na stronie https://magnifier.pl/ile-kosztuje-zabyt ... en-ogorek/ i regularna konserwacja i dbałość o pojazd mogą jednak pomóc w utrzymaniu jego wartości.