wypadające włosy - jak zadbać?

Potrzebny Ci fachowiec, ale nie wiesz, gdzie go szukać? Może nie jesteś pewny, kto powinien zrealizować Twoje zlecenie? Zapytaj, a użytkownicy z pewnością Ci pomogą!
Awatar użytkownika
Wierzchosława74

wypadające włosy - jak zadbać?

Post autor: Wierzchosława74 »

Hej kochani! Postanowiłam napisać, bo szukam rozwiązania mojego problemu - wypadających włosów. Wiem, że wiele osób boryka się z tym samym, więc postanowiłam zapytać Was o pomoc. Może ktoś z Was ma sprawdzony sposób na to, jak zadbać o włosy, aby przestały wypadać? Słyszałam o szamponie Bioxsine, ale nie wiem, czy warto go wypróbować. Może ktoś z Was już go używał? Chętnie poznam Wasze opinie i doświadczenia. Liczę na Waszą pomoc! :P
maja876

Re: wypadające włosy - jak zadbać?

Post autor: maja876 »

Niestety nie mogę Ci pomóc, ale ostatnio myślę o zmianie koloru włosów i natknęłam się na technikę sombre. Znalazłam ciekawy artykuł: https://portalfryzjera.pl/sombre/, gdzie opisano, jak ta metoda pozwala na subtelne rozjaśnienie włosów, dając efekt naturalnych refleksów. Wygląda na świetną opcję, jeśli chce się odświeżyć fryzurę bez dużych kontrastów. Czy ktoś z Was ma sombre? Jak wygląda pielęgnacja i czy efekt długo się utrzymuje?
ODPOWIEDZ