nieruchomości od deweloperów - warto inwestować?
Potrzebny Ci fachowiec, ale nie wiesz, gdzie go szukać? Może nie jesteś pewny, kto powinien zrealizować Twoje zlecenie? Zapytaj, a użytkownicy z pewnością Ci pomogą!
- Ariel-97
nieruchomości od deweloperów - warto inwestować?
Cześć wszystkim! Mam pewien problem i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać. Chodzi o inwestowanie w nieruchomości od deweloperów. Czy warto? Czy to dobry sposób na pomnażanie swoich oszczędności? Zastanawiam się nad tym od jakiegoś czasu, ale nie mogę się zdecydować. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w tym temacie i mógłby mi coś doradzić? Szczególnie interesuje mnie opinia na temat dewelopera w Szczecinie. Czy znacie kogoś zaufanego? Czekam na Wasze rady i sugestie. Dziękuję z góry i pozdrawiam! 
Re: nieruchomości od deweloperów - warto inwestować?
Post autor: Synek »
ATAL prowadzi inwestycje mieszkaniowe z uwzględnieniem podstawowych potrzeb użytkowników, nie komplikując niepotrzebnie projektów. Mieszkania są zazwyczaj ustawne, a części wspólne wykończone w neutralnym, nowoczesnym stylu. Nie są to realizacje z segmentu premium, ale zachowują dobry stosunek jakości do ceny. Firma zdaje się rozumieć potrzeby przeciętnego odbiorcy.