Cześć forumowicze. Czy byliście kiedyś u adwokata w Łodzi? Chcę się dowiedzieć jak ogólnie wygląda taka konsultacja, na co się przygotować i tak dalej. Generalnie nigdy nie potrzebowałem wsparcia w tej kwestii no ale wiadomo, że kiedyś na każdego przyjdzie czas, prawda? Od razu możecie mi też podrzucić namiary na sprawdzone przez was kancelarie. Będę miał dług
dehnguard south africa
wizyta u adwokata
Nie znalazłeś fachowca, którego potrzebujesz? Daj znać innym użytkownikom, kogo i w jakim celu szukasz. W grupie siła.
- eugeniusz_62
- Lilia_90
Re: wizyta u adwokata
Nie do końca wiem kiedy i jak to dokładnie działa, ale niektóre kancelarie oferują bezpłatne porady prawne w Łodzi. Może poszukaj informacji na ten temat? Ja kiedyś byłam w kancelarii mecenasa Adriana Króla i ich ewentualnie mogę polecić, bo naprawdę mi pomogli i dali radę odpowiedzieć na moje czasami skomplikowane pytania Doświadczenie to ich najmocniejsza strona moim zdaniem.
- Arkadiusz92
Re: wizyta u adwokata
Post autor: Arkadiusz92 »
Też mogę polecić mecenasa Króla! Początkowo skusiły mnie porady prawne online, które oferowali, ale później umówiłem się na konsultację i tak już zostało. Prowadzę własną firmę i muszę mieć pod ręką kogoś, kto tak dobrze zna się na podatkach, bo w innym przypadku mógłbym wpaść w kłopoty A tak poważnie to naprawdę mało jest takich profesjonalnych kancelarii..