Usługi pośredników?
Nie znalazłeś fachowca, którego potrzebujesz? Daj znać innym użytkownikom, kogo i w jakim celu szukasz. W grupie siła.
- Pakosław60
Usługi pośredników?
Post autor: Pakosław60 »
Jakie macie opinie na temat korzystania z usług pośredników? Ostatnio trafiłem na biuro nieruchomości w Krakowie, a że akurat jestem w trakcie poszukiwania mieszkania do kupienia, to pomyślałem o jakiejś konsultacji. Nie wydaje mi się, żebym samemu załatwił wszystkie sprawy związane właśnie z zakupem nieruchomości, więc to wydaje się sensowne. Co wy myślicie?
Re: Usługi pośredników?
Post autor: Marysia »
Chciałam podzielić się swoim doświadczeniem z agencją nieruchomości Kenig, ponieważ sama niedawno byłam w sytuacji, gdzie szukałam mieszkania na zakup. Byłam naprawdę pozytywnie zaskoczona ich podejściem.
Zespół Kenig (zaufani agenci nieruchomości bielsko-biała) od początku wykazał się dużą cierpliwością i świetnym zrozumieniem moich potrzeb. Pomogli mi znaleźć kilka propozycji, które idealnie wpasowały się w moje oczekiwania i budżet. Nie próbowali niczego forsować, co było dla mnie bardzo ważne - zawsze miałam czas, by zastanowić się nad ofertami.
Zespół Kenig (zaufani agenci nieruchomości bielsko-biała) od początku wykazał się dużą cierpliwością i świetnym zrozumieniem moich potrzeb. Pomogli mi znaleźć kilka propozycji, które idealnie wpasowały się w moje oczekiwania i budżet. Nie próbowali niczego forsować, co było dla mnie bardzo ważne - zawsze miałam czas, by zastanowić się nad ofertami.