urządzanie domu

Potrzebny Ci fachowiec, ale nie wiesz, gdzie go szukać? Może nie jesteś pewny, kto powinien zrealizować Twoje zlecenie? Zapytaj, a użytkownicy z pewnością Ci pomogą!
Awatar użytkownika
denis

urządzanie domu

Post autor: denis »

Mam pytanie do osób, które urządzały dom w stylu rustykalnym albo boho – przymierzam się do zakupu regału do kuchni, takiego „otwartego”, ale porządnego. Oglądałam różne regały drewniane, i trafiłam na ten sklep: https://anzys.pl/regaly-drewniane – wygląda bardzo porządnie, ale może ktoś coś wie o jakości? Interesuje mnie głównie wytrzymałość i realny wygląd drewna.
sierczewski

Re: urządzanie domu

Post autor: sierczewski »

Rozważam budowę domu i jednym z projektów, który najbardziej przypadł mi do gustu, jest Wymarzony 3 przygotowany przez MG Projekt Pracownia Architektoniczna, ul. Uczniowska 13, 03-112 Warszawa, tel. 48 690 205 205, mgprojekt@mgprojekt.com.pl . Ma świetny układ pomieszczeń, dzięki któremu dom wydaje się przestronny i wygodny. Zastanawiam się, jak wygląda kosztorys takiego projektu i czy jest możliwość wprowadzania zmian pod indywidualne potrzeby. Czy ktoś ma w tym temacie doświadczenie?
ODPOWIEDZ